Öğrenciler için Uygulamalı TÜBİTAK ve Erasmus+ Proje Önerisi Hazırlama Atölyesine Davetlisiniz!

Değerli Araştırmacılar,

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Proje Destek Hizmetleri Birimi tarafından düzenlenecek olan “Öğrenciler için Uygulamalı TÜBİTAK ve Erasmus+ Proje Önerisi Hazırlama Atölyesine” davetlisiniz. Proje önerisi hazırlama atölyesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında öğrenim gören öğrenciler için özel olarak gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK ve Erasmus+ Proje Önerisi Hazırlama Atölyesi etkinliğinde lisans ve ön lisans öğrenimi gören öğrencilere proje fikri nasıl oluşur, literatür taramaları, örnek projeler ve veri tabanlarına nasıl erişim sağlanacağı hakkında bilgi paylaşımı yapılacaktır.

Proje Önerisi Hazırlama Atölyesi etkinliği kontenjan ile sınırlıdır. Aşağıdaki kayıt linkinden kayıt yaptıran öğrenciler şartları sağlama durumuna göre etkinliğe davet edilecektir.

Eğitmenler: Öğr. Gör. Ali İhsan YOĞURT, Öğr. Gör. Zeynep KAYHAN, Uzman Ekrem AYDIN
Yer: ArGePark Araştırma Merkezleri ve Laboratuvarları A Blok 1. Kat Çok Amaçlı Salon
Etkinlik Tarihi ve Saati: 06.01.2023 ve 14.00-18.00

Kayıt linki: https://forms.gle/1qYV5n4aDbtfiMvu8 (Eğitim kontenjan ile sınırlıdır.)

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;
 Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi