TÜBİTAK 1001 Süreçlerinde Yapılan Yenilikler Hakkında Çevrimiçi Bilgi Günü

Değerli Araştırmacılar;

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Destek Hizmetleri Birimi tarafından, çevrimiçi düzenlenecek olan “TÜBİTAK 1001 Süreçlerinde Yapılan Yenilikler Hakkında Çevrimiçi Bilgi Günü” etkinliğine davetlisiniz.
Etkinlikte, “TÜBİTAK 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” dikkat edilmesi gereken hususlar ve yapılan değişiklikler hakkında bilgi verilecektir.
Konuşmacı: Öğr. Gör. Ali İhsan Yoğurt
Etkinlik çevrimiçi olarak, 19 Ocak 2022 Perşembe günü, Saat: 10:30-12:00 arasında gerçekleştirilecektir.
Aşağıdaki linkten kayıt yaptıran araştırmacılara toplantı katılım linki gönderilecektir. Etkinliğe katılımınızı bekler iyi çalışmalar dileriz.
Kayıt Linki : https://forms.gle/1qz1vn1E3tRRg3zFA

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;
Erciyes Üniversitesi
Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Destek Hizmetleri Birimi projedestek@erciyes.edu.tr

10 Ocak 2023 Salı
Toplam 0 görüntüleme