TÜBİTAK 2209 A/B BAŞVURULARI

Değerli Araştırmacılar;

TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, “2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri” ve “2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri“ destekleme programları 2022 yılı 2. dönem başvuruları başlamıştır. Programların amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek; ön lisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmaktır.

ÇAĞRI ADIBÜTÇESON BAŞVURU TARİHİÇAĞRI METNİ
2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı*
6.000 TL
10.11.2022
2209-A Çağrı Metni
2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı*
7.500 TL
10.11.2022
2209-B Çağrı Metni

* Araştırma görevlileri ve öğretim görevlileri de akademik danışman olabilir. Birleşik doktora öğrenimi gören araştırma/öğretim görevlileri, akademik danışman olabilmek için doktora yeterliliğini almış olmalıdır. Yüksek lisans sonrası doktora öğrenimi gören araştırma/öğretim görevlileri için yeterliliği almış olma koşulu aranmaz. Doktora öğrenimine başlamamış olan araştırma/öğretim görevlileri akademik danışman olamaz.

** Akademik ve sanayi danışmanları için proje başına 1.000 TL danışman desteği verilmektedir.

TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (TYBS) üzerinden alınacak başvuruların başvuru sürecini başlatmak için tıklayınız.

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOMER)
Proje Destek Hizmetleri Birimi
projedestek@erciyes.edu.tr