Değerli Araştırmacılar;

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOMER) tarafından, çevrimiçi düzenlenecek olan “Ufuk Avrupa Bilimsel Mükemmeliyet Fonu Katılım Genişletilmesi ve ERA’nın Güçlendirilmesi Alanında Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi” etkinliğine davetlisiniz.

Etkinlikte başta araştırma altyapılarının AB Projelerinden daha fazla yararlanabilmeleri amaçlanmaktadır. Bu çerçevede özellikle araştırma çıktılarının seviyesi ve araştırma altyapılarının deneyimleri çerçevesinde uygun olabilecek farklı Horizon Europe Çağrıları ve bu çağrılardan nasıl yararlanılabileceği ele alınacaktır.

. Eğitmenler: Beliz Özüt, Çetin Akın (BC Partnering)
Etkinlik çevrimiçi olarak,
29 Aralık 2022 Perşembe, Saat: 10.00-16.00 arasında gerçekleştirilecektir.
Aşağıdaki linkten kayıt yaptıran araştırmacılara toplantı katılım linki gönderilecektir.
Etkinliğe katılımınızı bekler iyi çalışmalar dileriz.

Kayıt Linki : https://forms.gle/awHDpXUcfKoG7MBA6

Etkinlik Programı;

1. Teknoloji Hazırlık Seviyesi-Hibe Çağrıları İlişkisi

2. Horizon Europe Genel Giriş

3. Uygulama Araştırma Merkezleri için Öne Çıkan Horizon Europe Programları
 3.1. Research Infrastructures
 3.2. Widening Participation And Strengthening The European Research Area
 3.2.1. Teaming For Excellence
 3.2.2. Twinning
 3.2.3. Era Chairs
 3.2.4. Excellence Hubs
 3.2.5. European Excellence Initiative
 3.2.6. Cost
 3.3. Reforming And Enhancing the European Research and Innovation System

Kayıt linkinden problem yaşamanız halinde buradan kayıt linkine uluşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;
Proje Destek Hizmetleri Birimi